ARTICS-Josep Enric Grau

CURRÍCULUM

ARTICS Produccions treballa en la producció i difusió de les propostes multidisciplinars del poegrafista Josep Enric Grau.
La companyia naix el 2004 de la mà de Grau amb l’obra “TICS” fruit d’un treball de molts anys de fusionar textos, imatges i música.
ARTICS ha realitzat nombroses representacions en teatres del Circuit Teatral Valencià, en gira a través del SARC (Diputació de València), i ha participat en molts festivals i mostres de la Comunitat Valenciana: 21ª Mostra de MIM de Sueca, Cicle Menut Teatre del Centre Teatral Escalante de València, 21ª Mostra de Teatre d’Alcoi, 28ª Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida, Mostra Contescoltes de Simat, Festival de Narració Oral d’Altea, i en el Festival Internacional Sete Sóis Sete Luas a Itàlia, Cap Verd i Portugal.

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.