Disparatario

CURRÍCULUM

Disparatario naix, com a companyia, al gener de 2011. Està formada per un grup d’artistes multidisciplinaris com base fundadora, encara que el projecte ha anat nodrint-se, al llarg dels anys, amb la col·laboració de diferents professionals de diferents àmbits (actors i actrius, músics, directors i tècnics). Entre les disciplines abastades es troben, la producció d’espectacles infantils propis, el disseny i fabricació d’escenografies i vestuaris per a altres companyies de teatre i l’organització d’esdeveniments de diferent índole com ara cavalcades, fires, ludoteques, presentacions, etc).

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.