El ball de sant Vito

CURRÍCULUM

El ball de sant Vito som una companyia de teatre de la ribera del Xúquer. Des de l’any 2001 venim creant i representant espectacles de teatre, titelles i animació, tant a sales com a carrers, escoles i biblioteques. Volem divertir i divertir-nos, riure amb la gent, cantar amb ella, escoltar-la i aprendre, pensar, generar curiositat i descobrir nous i vells camins que ens porten a llocs inexplorats. No fem grans espectacles, ens agrada molt la proximitat amb el públic i amanir-ho tot amb música en directe. Considerem urgent la recuperació de la cultura popular, aquella que ens ha enriquit i ens ha conformat com a poble i com a persones.

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.