Feets. Gestió de Projectes

CURRÍCULUM

FEETS. GESTIÓ DE PROJECTES S.L.U. és una empresa dedicada al disseny, gestió, comunicació i realització de projectes culturals, compta amb una àmplia experiència en el sector del Llibre i el Foment Lector.

Alguns dels treballs relacionats amb la lectura han sigut la gestió i comunicació de la FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA, des de l’any 2000, i per a diverses fires del llibre de Gandia, Benetússer, etc., els projectes RECORDEM ENRIC VALOR (2011), CONEGUEM ELS ESCRIPTORS VALENCIANS, LLIBRERIA. LA BOTIGA DELS LLIBRES, treballs per a l’ESPAI DEL LLIBRE, des de 2012, treballs de coordinació i oficina tècnica de la PLAÇA DEL LLIBRE, realització de diversos cursos i tallers d’animació a la lectura, la realització de la campanya ELS LLIBRES D’ESTUDI A LA LLIBRERIA o la gestió, coordinació i comunicació de la FIRA DE FOMENT LECTOR, entre d’altres.

 

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.