mÓn d’animaciÓ

CURRÍCULUM

mÓn d’animaciÓ, serveis sOciOculturals, està format per un grup de persones que creiem que l’animació sociocultural és la resposta i l’alternativa per a fer del temps lliure i d’oci, un espai on es poden conjugar l’educació i la diversió de forma creativa i participativa. Aquest grup amb formació en Pedagogia, Educació Infantil i Primària, Animació Sociocultural i Animació Juvenil, es troba recolzat, a la vegada, per una llarga experiència dins del món de l’animació, de l’àmbit associatiu de temps lliure i de l’educació “no formal”. A la vegada que, compta amb el suport d’un grup professional ampli, format per monitors/es i educadors/es en diferents camps com el juvenil i el medi ambiental i amb gran experiència dins de l’àmbit cultural.

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.