Rebombori cultural

CURRÍCULUM

Som una empresa de tallers i activitats socioculturals i lúdiques. Hem impartit tallers en escoles en horari lectiu i extraescolar, en museus (Etnologia, MUVIM…), biblioteques (Xarxa Municipal de València, Biblioteca Pública, Biblioteca Valenciana..), amb associacions culturals i col·lectius en risc d’exclusió social, com Save the Children, Projecte Babhel (Càrites), La Casa Gran o C.R.I.S. Velluters (Centre de rehabilitació i integració social, Centre de Dia per a malalts mentals).
Treballem assíduament amb diferents ajuntaments (València, l’Eliana, Alfafar, Moncofa, Castelló…), Diputació de València o Generalitat Valenciana.
Aprendre mai fou tan divertit!

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.