TROBADES PROFESSIONALS

DE FOMENT LECTOR

VÍAS DE LECTURA 2020

Ja pots inscriure't en les TROBADES PROFESSIONALS DE FOMENT LECTOR, trobades de reflexió, formació i intercanvi d'experiències d'animació a la lectura i foment lector, que tindran lloc els dies 1, 8 i 15 d'octubre a Mèrida, Màlaga i Castelló de la Plana. La participació en les Trobades podrà ser presencial o virtual.

Les Trobades estan adreçades als professionals que treballen el foment de la lectura. D'una banda, als creadors que ofereixen productes i serveis de promoció de la lectura (professionals i empreses) i per una altra als professionals que programen i utilitzen serveis de foment lector en el desenvolupament del seu treball. Són professionals que creen propostes, programadors i gestors culturals, bibliotecaris, professorat i mediadors culturals, així com qualsevol professional que desenvolupe el seu treball en l'àmbit del foment lector i l'animació a la lectura.

Formen part del projecte VÍAS DE LECTURA 2020

Aquestes trobades les organitza FULL Fundació pel Llibre i la Lectura en col·laboració amb la Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales, l'Asociación de Gestores Culturals de Andalucía, l'Asociación de Gestores y Gestoras Culturales de Extremadura i l’Associació Valenciana de Professionals de la Cultura i amb el suport del Ministeri de Cultura i Esport del Govern d'Espanya.

Ja està el programa i es poden fer les inscripcions en: