Presentació del Catàleg al CONTesCOLTES

Divendres passat vam presentar el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector en la X Mostra CONTesCOLTES al Monestir de Santa Maria de la Valldigna. En un certamen que té l’objectiu principal de mostrar la feina dels professionals que treballen per al foment de la lectura.

Era aquesta una bona ocasió per a donar a conéixer el Catàleg a contadors, bibliotecaris, animadors socioculturals, docents i tots aquells participants d’arreu del país que tenen relació alguna amb l’animació a la lectura i el foment lector. Podeu veure la galeria d’imatges ací.

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.