Almudena Francés

Sempre vaig fer preguntes, i de les respostes vaig treure explicacions i boniques mentides; aquests van ser els primers contes. En van interessar! I vaig seguir investigant fent cursos i postgraus a les universitats de València i Cuenca. I formant-me amb companys de la narració com Ignasi Potrony, Virginia Imaz, Pep Bruno… Els contes m’ofereixen respostes sorprenents a més de noves preguntes que m’ajuden a créixer. Des de l’any 2004 els escampe perquè els escolten moltes oïdes, normalment a València però també a Fraga, Gran Canaria, Barcelona. Habitualment, en escoles i biblioteques però també en hospitals, places, bars i fins i tot en una església. Organitze el Festival de la Paraula a Agres i moltes activitats al voltant del conte i la tradició oral.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.