Ana Gómez-Pavón

Ana Gómez Pavón va néixer a València en 1959. Llicenciada en Dret, és a més especialista en traducció anglès-espanyol. Malgrat ser una autora novella, ha guanyat ja en dues ocasions consecutives el primer premi del Concurs de Minicontes de l’Escola Oficial d’Idiomes de València. Actualment reparteix el seu temps entre els estudis d’alemany, la seua família i l’escriptura de llibres per a nens. Los zuecos de la tía Casildasupuso va ser el seu debut, com autora i com a il·lustradora en el panorama de la literatura infantil. La moto roja, el seu següent conte, presenta una història verosímil, propera i amb temes actuals.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.