Ana Sanahuja

Va estudiar Producció i Gestió Musical a l’ ESMUC  (Barcelona); Grau Mitjà de Piano al Conservatori Mestre Tàrrega (Castelló) i és llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Dirigeix l’espai cultural Hat Gallery i és coordinadora de las activitats paral·leles del festival Russafa Escènica (València). Ha treballat en diverses tasques de producció en dos institucions de gran trajectòria a Nova York: el World Music Institute -preparant el New York Flamenco Festival- i el Ballet Hispánico. Ha treballat com a Productora Artística en el Festival Internacional de Música de Sitges. Ha sigut pianista en diferents grups de blues, rock i obres de teatre. A Nova York, va participar en l’obra de teatre El marinero, la doncella y el estudiante, sobre un text de García Lorca, estrenada a la New York University, i amb el col·lectiu d’artistes iranians Freedom Glory Project amb un tema utilitzat per l’ONU per protestar contra el règim iranià.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.