Begoña Torregrosa

Begoña Torregrosa (Alacant, 1971), és arquitecte i escriptora. És a més fundadora i directora d’Escual de Escritura Creativa (www.escueladeescrituracreativa.com), on també és professora i imparteix cursos d’escriptura creativa, tant virtuals com a presencials.

Formada en les tècniques narratives del relat i la novel·la en diverses escoles d’escriptura (Escuela de Escritores de Madrid i Fuentetaja Literaria) i en tallers amb escriptors com Jorge Eduardo Benavides o Ángeles Caso, va cursar el Master de Narrativa “El arte y el oficio” a l’Escola d’Escriptors on va desenvolupar la seva novel·la Cuadernos de Identidad.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.