Blai Senabre

Vaig nàixer a la vora del Mediterrani, al bell poble d’Altea, a la fi d’agost d’un any del segle passat. De xicotet em quedava embaladit escoltant a la gent que s’asseia a la fresca a explicar contes i històries Després, de major, em va donar per explicar-les. La cosa va començar allà per 1995, i des de llavors no he parat de portar la meua maleta de contes per pobles i ciutats d’Espanya i alguns de l’estranger.

Em dedique professionalment a la narració oral i conte en biblioteques, col·legis, festes, festivals, fires, bars, cafés, teatres, centres comercials, presons, places…. ésa dir, allà on em criden o em deixen.

Conte tant per a xiquets com per a públic familiar, adolescents i adults.

He realitzat campanyes en biblioteques i col·legis de Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid, Andalusia, Menorca…

Des de 2004 organitze i dirigisc ENCONTES, Festival de Narració Oral d’Altea (Alacant) He participat en nombrosos festivals de narració oral d’Espanya i Mèxic.

Realitze la gestió, direcció i coordinació de tot tipus d’esdeveniments al voltant de la narració oral.

Membre de ANIN (Associació de Narradors i Narradors)

Membre de la Xarxa Internacional de Contacontes.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.