Carlos Alba

Narrador oral i actor. Amb “Juan Soldado”, obra de titelles, va aconseguir el premi FETEN 2015 a la millor adaptació del text, i amb “Lázaro de Tormes” el I Premi Nel Amaro del teatre professional en asturià en 2017. També ha rebut diversos premis com a autor (el “Pepe Campo” en tres edicions) i com a narrador oral (Tierrass del Torío en 2013). En el camp dels contacontes té propostes per a públic infantil, nadons, adults, joves i persones majors, procurant sempre mantindre viu el contacte amb la tradició oral i la rondallística popular. És membre d’AEDA. Va estudiar Interpretació en Réplika. Acadèmia de l’Actor, i periodisme en la facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.