Carlos Arribas

Vaig començar en 2002 explicant per a públic infantil i familiar. Des de llavors i fins avui he tingut l’ocasió d’explicar per a xicotets i grans grups en nombrosos i diversos espais del nostre país: biblioteques, llibreries, col·legis, museus, fires del llibre, festivals de narració, teatres, places, parcs, universitats, palaus, castells, presons, centres de majors i fins a en un tren en marxa. Vaig participar en Festivals Internacionals a Paraguai com el festival d’Asunción, a Colòmbia, en el festival “Fabricantes de historias” de Chía, Akuentajui (Rioacha), “El mar de las palabras” (Santa Marta), “Girón de contes” (Girón-Bucaramanga) i en la 20ª edició del Festival “Abrapalabra”, i a Equador en “Un Cerrito de Cuentos”.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.