David Vid

Editor, escriptor, rapsode, dissenyador, engrescador cultural… Format en el món del dret i en el de la gestió cultural, al llarg del temps s’ha lliurat al camp de l’advocacia i al de l’animació
sociocultural. Ha estat corresponsal del diari Levante-Emv en la Ribera Alta i ha col·laborat amb altres mitjans de comunicació.

Com a autor ha escrit diverses obres teatrals  i relats curts. És autor de diversos espectacles poètics. El 2014, fundà l’editorial El petit editor.

Recitar i narrar és una de les passions inconfessables. Recita per a tot aquell que li ho demana. Ha desenvolupat la seua tasca de rapsode en solitari i en grups com ara El Club de los feos. Actualment gira amb els espectacles Cartes a l’Ovidi (amb el cantautor Bertomeu)
així com amb Poeròetica i Ovidianes 2.0 amb el músic Enric Casado i la rapsoda Manola Roig. Igualment participa en la gira del recital poètic i musical El vol del silenci, així com en els espectacles Poeròtica.

Ha estat segon classificat en el concurs de rapsòdia Slam Poetry del País Valencià de 2016 i ha participat, com a convidat, en el festival de poesia oral Vociferio que reuneix els millor poetes
orals de l’estat espanyol.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.