Domingo Chinchilla

Actor, narrador, rapsoda. Ha participat en diversos muntatges de Carme Teatre dirigits per Aurelio Delgado (Saperlón, Dostovieski va a la playa, Antígona 10-07…). També ha treballat sota la direcció de Juli Leal o Rafa Calatayud. Té una llarga trajectòria com a narrador oral participant en festivals nacionals i internacionals, a més de recórrer infinitat de centres educatius i llocs d’oci. També ha participat en televisió de la mà de Carles Alberola, o en cinema amb Daniel Monzón. Té diversos recitals de poesia escènica (tant seua com d’altres autors). Forma part de “La Budelleria, cervell públic” des de 2013 (cabaret socio-cultural i polític). Ha col·laborat amb el Laboratorio de Creaciones Intermedia de la facultat de Belles Arts (UPV) en el treball “El telón com actor”.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.