El tio Vicent

Joanvi Cubedo desenvolupa la seua activitat com a narrador oral  amb el nom de El tio Vicent i ha realitzat animacions lectores per a diverses editorials. També dóna a conéixer històries tradicionals valencianes, històries de la literatura universal, i històries pròpies, per centres d’ensenyança, biblioteques, cases de cultura, teatres, centres socials, clubs de jubilats… Des de fa 19 anys és el narrador del “Racó del Conte” en valencià de la Biblioteca Pública de la Generalitat Valenciana.

Destaca la seua labor pedagògica com a director i professor de l’Aula de Teatre – Escola Valenciana de Narració Oral i coordinador de Paraula Viva de la Societat Coral El Micalet de València i de professor/director d’escena de companyies municipals de teatre.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.