Elia Tralará

Sóc narradora i actriu professional, formada en l’Escola de Teatre de Mar Navarro i Andrés Hernández. Des de fa diversos anys participe en les campanyes d’animació a la lectura en biblioteques de la Comunitat de Madrid i la Diputació de Segòvia. Des de 2008, any en què em vaig professionalitzar, he actuat per a públics de totes les edats i en tot tipus d’espais: col·legis, centres culturals, sales de teatre, festivals (VII Ávila de Cuento, Inauditos de la Maratón de Cuentos de Guadalajara…). Els meus espectacles de narració han viatjat amb mi per tota Espanya, per Perú (Festival Cuéntamelo) i Colòmbia. En 2016 vaig guanyar l’I Certamen de Cuentacuentos de l’Editorial ACVF. Pertany a l’Asociación de profesionales de la narración oral de Espanya (AEDA).

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.