Elisa M. Matallín

Sóc mediadora cultural i em dedique a la transmissió de la cultura i l’art en biblioteques, museus, teatres o altres espais. M’he especialitzat en públic infantil, juvenil i familiar encara que jo treball sense discriminar per edat, raça o sexe. A més, sóc titellaire. Vaig heretar del meu avi, mestre i titellaire l’afició per escoltar i explicar històries. Els meus estudis universitaris em van ensenyar que tot estava en els llibres però que calia saber cercar. A través d’ells vaig començar a estudiar literatura, art, didàctica, teatre, poesia, vaig investigar els jocs tradicionals i llegia i rellegia tot allò que volia transformar en històries per a ser explicades. Però amb els quals de debò vaig aprendre a explicar contes va ser amb els meus fills. Amb ells vaig aprendre que el secret per a explicar històries era fer-ho amb amor.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.