Empar Claramunt

Empar Claramunt va fundar el TEATRE BUFFO el 1983 i al 1990 inicia el seu camí com a primera marionetista solista de la C.V. amb una proposta d’abstracció figurativa, en fusta reciclada, La Princesa Mala Sort, amb el qual participà en festivals nacionals i internacionals. Ha creat més de 19 espectacles de teatre de titelles. El 1994 uneix la seua vessant artística i pedagògica, amb cursos i tallers de “Noves Tècniques de Teatre de l’Animat al Currículum Escolar” i com a eina per l’ensenyament de les llengües amb titelles. Al 1998, el TEATRE BUFFO va propiciar a València “EL MARIONETARI” un espai de formació, difusió i creació per la dignificació de l’art de la marioneta.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.