Erika Montoya

La seua recerca es dirigeix al teatre físic i gestual. Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Estudia dansa i realitza diversos cursos de mim en el Festival Internacional de Mim i Clowns Mimame – Colòmbia. Viatja per Equador, Perú, Bolívia i l’Argentina on estudia en una de les escoles més antigues de Llatinoamèrica Escola Argentina de Mim, Comunicació i Expressió corporal dirigida pel mestre Ángel Elizondo. Investiga la unió entre l’escriptura creativa i l’expressió corporal escrivint per a dos periòdics culturals i adquireix experiència en el treball amb xiquets en risc d’exclusió social. Més endavant a Xile, estudia en l’Escola Internacional de Mim Contemporània & Teatre Corporal dirigida per Ricardo Gaete. Actualment resideix a Espanya on crea obres i performances en companyia d’Andrés Del Bosque.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.