Francesc Burgos

Ambientòleg de formació. És músic, actor i gestor cultural autodidacta. Duu 16 anys d’activista, professional, dins del món de les arts escèniques, al front de La Casa Calba i de diversos projectes artístics com ara La POP. També és El Triangulista, un artista no-artista que ben bé podria ser una altra cosa.
Des de fa 3 temporades dirigeix el Teatre del Raval de Gandia. Ha realitzat un munt de performances, recitals poètics, instal·lacions sonores, concerts i muntatges teatrals. També ha produït i editat a artistes com ara: Òscar Briz, Remigi Palmero, Senior i el Cor Brutal o Arthur Caravan. I ha enregistrat discos propis amb Amanida Peiot i La POP, amb els que han rebut el reconeixement dins dels Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.