Ignacio Rosat Aced

Ignacio Rosat Aced és director de Recursos Humans i un dels més reconeguts especialistes en prevenció i seguretat de l’Administració Pública. Actualment, desenvolupa la seva labor en el Palau de la Música de València. Com a escriptor s’ha especialitzat en obres tècniques i compta amb una trentena de publicacions repartides entre les més prestigioses editorials jurídiques del país. Articulista i conferenciant habitual en institucions públiques i privades, la seua labor docent ha estat premiada a nivell nacional i internacional. En 2008 va publicar la novel·la El final del mensaje (Ed. Tirant el Blanch), de tall històric, que va comptar amb molt bones ressenyes per part de la crítica. Historias para acampar és la seua segona obra de ficció.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.