Isabel Lleó

Diploma de Postgrau en Educació Artística i Gestió de Museus és guia turística de la Comunitat Valenciana. Ha cursat el Màster Universitari en Patrimoni Cultural en Identificació, Anàlisi i Gestió. És Tècnic Superior en Guia, Informació i Assistència Turístiques, i Llicenciada en Història de l’Art de la Facultat de Geografia i Història de la UV.

Ha treballat com a guia en la Casa-Museu de V. Blasco Ibáñez i en el Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda. Ha sigut guia oficial del “Cicle d’animació a la lectura 2015-2016” de la Biblioteca Valenciana i de la Fundació Xirivella Soriano . Guia en pràctiques en el Museu de Belles arts de València Sant Pío V. Dpt. de Didàctica.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.