Iván Alfaro

Il·lustrador, dissenyador i director d’art. Des de xiquet sucumbeix al món dels contes i la fantasia i comença a dibuixar els seus propis llibres. Des de llavors dóna vida a personatges que parlen del seu univers màgic.

Després d’estudiar la llicenciatura de Belles Arts en la Universitat Politècnica de València, treballa des de 2004 com a il·lustrador editorial i dissenyador gràfic per a publicitat. En 2005 va ser premiat per la firma Levi’s® en el concurs d’art digital LDAA. Des de 2012 és representat per The Illustrators Agency, que li va atorgar un premi d’il·lustració al novembre de 2013 per La Ondina del lago. En 2015 la revista mexicana Pícnic li inclou en la llista Top 5: Els il·lustradors infantils del moment.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.