Joan Nave

És actor, llicenciat en filologia catalana i director de la companyia Esclafit Teatre. S’ha format en diverses disciplines teatrals, com ara tècnica Meisner, gest psicològic de M. Txèkhov, commedia dell’arte, improvisació actoral, anàlisi del moviment humà-Lecoq, clown, bufó, interpretació davant la càmera, etc. Aquesta formació l’ha feta al costat de professionals com ara Norman Taylor (Lecoq), Ana Sala (RESAD), Antón Valen (Circus du Soleil), Marcos Altuve (‘Mentiroso Extraordinario’), Tomàs Mestre, David Garcia i Myriam Villalobos, entre d’altres. Ha rebut diversos premis com actor i dramaturg. A més, imparteix cursos de parlar en públic sense por, de teatre, de risoteràpia i de tècniques teatrals per a professorat de Secundària.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.