Juan Gamba

Narra des de 2003, en solitari i formant el duo còmic Gamba & Ginny (la narració oral de Clara Piñero combinat amb el seu treball gestual). El seu peculiar treball l’ha portat en solitari o al costat de Ginny a festivals de Mèxic, Brasil o l’Argentina, a l’Institut Cervantes de Tunísia, i també als festivals més importants d’Espanya (Los Silos, Etnosur, Guadalajara, Segòvia i altres). En 2009 al costat del músic i actor romà Bruno Gullo (Mayumana, The Hole) crea el duo de música i narració Ñaque de Bruno y Gamba amb el qual posa en marxa l’espectacle El Viaje de los Tambores, aportant al seu treball de joglaria la música en directe.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.