Juli García Cortés

De molt jove vaig deixar l’oficina per dedicar-me al meu somni, el teatre, on com actor professional vaig jugar durant molts anys a ser qui no era i m’ha fet com ara soc. A la fi un dia vaig despertar i vaig decidir dedicar-me als xiquets, a l’educació, a l’animació lectora. Sempre he sentit que llegint, contant o escoltant contes, era una forma fantàstica de somiar amb els ulls oberts mentre ens expliquem la vida i el món, i que gràcies a ells i a les lectures ens coneixem un poc més. I des de fa quasi 30 anys que vaig contant i de vegades cantant per biblioteques, escoles i instituts, allò que a mi em fa vibrar. També m’he format com a professor de ioga i he begut dels contes orientals. I tot per a ajudar amb allò puga a deixar un món tal i com tots el somiem, en Pau.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.