Mª José Molina Mestre

Mª José Molina Mestre naix a Alcanalí (Alacant). Diplomada en Magisteri i llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, actualment exerceix com a professora i orientadora en un centre d’Educació Secundària i Formació Professional de València. Des de 1989 ha estat en contacte amb les problemàtiques juvenils i ha impartit diferents matèries relacionades amb l’ètica professional, les relacions a l’entorn de treball i les relacions humanes. Convençuda que, igual que el cinema, la literatura és un instrument educatiu excel·lent per moure a la reflexió als més joves, escriu la seva novel·la Aventuras filosóficas: atrapados en el misterio.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.