Mado Vidal

Sóc Mado, mare a temps complet i, en el temps lliure, que és poc, cree, dibuixe, faig teatre, contes i cançons mentre se’m cremen les llenties… Vaig estudiar Psicologia a la Universitat de València (1994-1999), i la meua experiència posterior en el treball amb persones amb Discapacitat física i intel·lectual em va portar al món del teatre. En 2015, després d’haver participat en el procés de creació del text de l’obra “De trizas corazón”, forme la companyia TEATRE “Yo, mi, me con mua” i continue treballant en aquesta línia tenint l’autoria, direcció i interpretació en “Mamá, papá ¿Qué es una fobia?”. Com a escriptora, en 2018 autoedite, a través d’un verkami, el meu primer conte il·lustrat infantil “Mandarina y los piratas”, en valencià i castellà (text, il·lustracions i disseny). Arran del conte realitze l’obra de teatre familiar “Mandarina y los piratas” estrenada en 2019.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.