María José Romero

Ballarina i actriu. Va cursar estudis de Monitora de Dansa del ventre, nivell II Avançat en Grup de Formació CIM. També ha realitzat cursos de Formació Professional de Dansa Bollywood, Danses Àrabs (Percussió Oriental) i Taller de Percussió. Treballa com a monitora de dansa oriental i és membre del ballet de dansa oriental Tisadira de Catarroja (València). Ha impartit les següents Masterclass: Bastons Orientals, Dansa amb Vel, Bollywood i Pandereta bellydance. Dirigeix la seua pròpia acadèmia de ball «En forma» i amb Rebombori Cultural ha realitzat l’obra de teatre Creativas en paro en el festival Igualment-Fest organitzat per l’Ajuntament de València..

 

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.