Mariona Trenchs

He quedat encisada pel món de l’àlbum il·lustrat i busque arreu, des de fa 9 anys, històries que em facen vibrar per poder-les compartir amb els enamorats de la paraula, la mirada i la sonoritat. Sempre busque aprenentatges que em facen gaudir del meu present.

He aprés molt de la Roser Ros (Doctora en pedagogia, narradora i escriptora), treballant conjuntament durant 6 anys en la realització d’espectacles de petit format així com a narradora d’activitats relacionades amb l’àlbum il·lustrat i la tradició oral (2007-2012), i de la Jessica Walker (Actriu i directora de l’escola teatre Laboratorio) fent la formació en expressió dramàtica corporal. (2005-2008). He participat en la gravació d’un CD de contes. Animalades. Contes d’animals i altres bestieses (2010). Em sent molt jo quan m’expresse amb la meua gestualitat i moviment. M’encanta cantar, llegir, ballar, caminar, buscar estones de silenci i tenir temps per badar.

 

 

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.