Mirna Vilasís

Una artista polivalent i polifacètica, però sobretot valenta en tots els sentits. Una vocalista d’àmplia trajectòria i d’un full de serveis on no hi falta de res. De qui porta més d’un quart de segle recorrent tots els pobles i ciutats del país, tot explorant, difonent i renovant la poesia i la música d’arrel catalana, ja siga sota el seu nom o en qualsevol dels nombrosos projectes als quals ha donat forma al costat de Xavi Múrcia, la seua parella artística i sentimental. Projectes com Tralla i La Cobleta de la Selva, dos autèntics referents de la música tradicional del nostre país, o com Samfaina de Colors, que amb 21 espectacles de producció pròpia i gairebé 5.000 funcions acumulades, ha esdevingut una peça clau en l’apropament de la música i la poesia de casa nostra als públics infantil i familiar. El seu debut en solitari es va produir el 2009 de la mà de “Mirna”, un disc farcit d’essències mediterrànies i amb la poesia de diversos autors catalans com a fil conductor. La porta d’entrada a un univers personal i intransferible, però sobretot al projecte més madur de Vilasís.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.