Mónica Botella Ausina

Jo mai vaig buscar el meu ofici, diguem que ell em va trobar a mi. Fa molt, molt de temps, abans que jo nasquera els meus ancestres jugaven a ser músics… i a contar centenars d’històries. I… a ma casa el fet de cantar, tocar i contar juntament amb els meus 11 germans es va convertir en una activitat quotidiana a més del fet que sempre va ser una font de plaer i de joc. Amb el pas dels anys he estat immersa en el món de la narració, els titelles, el circ, la música… He treballat amb xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, col·lectius de dones, majors, xiquets… En fi, que m’encanta el meu treball.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.