Natura y Cultura Servicios Ambientales SL

Som un equip amb formació en diferents camps (biologia, educació, medi ambient, història, disseny…) que treballem al medi ambient, història i cultura. Ens agrada compondre històries, les contem i les escrivim. Sempre amb la base del coneixement i la interpretació de les nostres experiències.

A més, contem i volem comptar amb autors que tinguen les mateixes inquietuds i el desig d’ajudar a educar per a la sostenibilitat i els valors humans.

Alguns, els més majors, treballem en educació ambiental amb adults, i especialment amb xiquets, des de 1985. En aquest sentit ens consideren pioners.

Des del principi, amb els primers contes, connectem amb mares, pares, professores, professors, famílies i moltes entitats que volien, com nosaltres, fer “coses” per millorar el món i oferir als nostres fills i filles un complement d’oci diferent.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.