Neus Miquel

Comença a estudiar teatre en 2011 amb Eirini Delaki en propostes d’intervenció en treball social. També ha treballat amb Leo De Bari i Laura Bellés (Lagartera Teatre) la consciència del cos i el moviment a través de textos de T. Williams i ha rebut classes d’interpretació en L’Escola de l’Actor amb Andrés Poveda i Jaume Ibáñez.

Posteriorment s’introdueix en el teatre d’improvisació amb la companyia Subit! i en doblatge i locució publicitària en AC Estudis. Participa en el taller La Veu Expressiva, en La Nau, impartit per Jesús Muñoz (El Pont Flotant) i forma part del muntatge teatral Antígona. En 2017 estrena el muntatge Iustoén, adaptació d’Els Justs d’Albert Camus amb La Oníric, companyia a la qual pertany.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.