Paula Carbonell

Paula Carbonell explica contes; els escolta, els escriu, els llig, els analitza, els canvia, els inventa, els conta: com li’ls van explicar, com els recorda, com li’ls  demanen, com li’ls van donar, com els reinventa.

Va cursar estudis de Filologia Romànica, per a després llicenciar-se en Humanitats i és Màster en Promoció de la Lectura i Literatura Infantil. Ha rebut nombrosos cursos de formació complementària en l’àmbit de la literatura, la narració i les titelles. És narradora, escriptora i especialista en LIJ. Des de 1997 ha impartit tallers, conferències, participat en diverses trobades professionals nacionals i internacionals; ha contat en biblioteques, teatres, hospitals, cafès, bars, en el carrer… Té publicats nombrosos àlbums il·lustrats i articles sobre art, il·lustració, cinema i literatura, en diferents mitjans.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.