Pep Duran

Llibreter durant 40 anys, cofundador de la llibreria Robafaves de Mataró. Format en teràpia Gestal i en el programa SAT amb Claudio Naranjo, estudiós de la Lògica Global Convergent i la Perspectiva Universal del Desdoblament del Temps amb Alejandra Casado. Narrador de contes des del 1977. Educador Especialitzat. Conferenciant. Membre de jurats de literatura infantil i juvenil. Professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Barcelona. Creador d’una Biblio-Bosc al Montseny. Co-creador del Llibre Gegant de Contes de la Ciutat des del 1979 a Mataró, realitzat a moltes ciutats de la península i a llatinoamerica.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.