Raquel López Cascales

Va nàixer l’any 1968 i encara segueix viva. Va créixer entre contes, punt de creu i arròs amb llet, tot casolà i de la mà de la seua mare. Va estudiar T.A.S.O.C. a Alacant i un munt de coses interessants de les quals no et donen diploma i no acabes mai. Des de l’any 1991 el seu ofici és el d’explicar històries. Ha explicat en places, biblioteques, teatres, col·legis, capelles, deserts, illes i muntanyes, amb micròfon i a viva veu, de dia i de nit, davant centenars de persones i en petit comité. Ha impartit nombrosos cursos i conferències a pares, educadors, mestres i alumnes per tota Espanya.
És autora del llibre de relats per a adults Amantes amados (2013) i del llibre infantil Veintisiete abuelos son demasiados (2014) pel qual va rebre el XXXII Premi de Narrativa Vila d’Ibi.

 

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.