Raquel Ricart Leal

Raquel Ricart Lleial (Bétera, 1962) és una escriptora valenciana que ha conreat diversos gèneres literaris. Té diversos llibres publicats, tots ells en valencià; la novel·la negra Un mort al sindicat (Tàndem, 1999), les novel·les juvenils Van ploure estrelles (Tàndem, 2001), El quadern d’Àngela (Premi Vila de Paterna de Narrativa Infantil «Vicenta Ferrer Escrivà» 2009, Premi Samaruc 2011, distinció White Ravens 2012) i En les mars perdudes (Premi Bancaixa Narrativa Juvenil 2011); i la novel·la per a adults Les ratlles de la vida (3i4, 2010), guardonada amb diversos premis (Premi Andròmina 2010, Premi de la Crítica 2011, Premi de Creació Literària l’Institut Interuniversitari de Filologia de la Universitat de València 2012). També ha participat en els projectes de la Fundació Bromera amb els títols Blai, un cor de rodamón, Les dones sàvies del nord i La promesa del desembarc. Llovieron estrellas és la primera novel·la traduïda al castellà.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.