Roqui Albero

Va estudiar Trompeta Jazz a l’Instituto Superior de Arte de la Habana i a l’Esmuc de Barcelona. Ha participat en grups de jazz com la Barcelona jazz Orquestra, la Vella Dixieland, Flamenco Big Band de Perico Sambeat, Nelson Project, Groovaloo, Ivanov Jazz Band, Black and White Gospel singers, Girona Jazz Project, Guillermo Klein. Ha acompanyat cantautors com Jorge Drexler, Manu Chao, Sílvia Pérez Cruz, Paco Ibáñez, Pau Riba, Silvia Comes, Chipiron de Cádiz, Alex Ferreira, Eliseo Parra o Mónica Green. Ha tocat amb músics cubans com Angá (Irakere), Juan el Indio (Orquesta Revé de Cuba), Pancho Amat i Barbarito Torres (Buenavista Social Club). També ha col·laborat amb grups de Músiques del món. Ha gravat per a Chano Domínguez, Marina Albero, Angel Corella o Judith Nedderman.

Actualment està immers amb Jorge Drexler en la gira del disc Bailar en la Cueva (premiat amb dos Grammy Latinos i on, a més de trompetista, fa de rapsoda). Ha estrenat l’espectacle Marabunta amb el clown Guillem Albà. Col·labora amb la banda Marlango i amb la funció Rambla Llibertat de Cantània.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.