Sara Montero

La meua formació acadèmica ha estat enfocada als serveis socials i a l’educació infantil, si bé tinc cursos especialitzats en animació lectora, animació infantil i teatre i, encara que la meua vida laboral ha estat majoritàriament lligada al sector administratiu, des de sempre m’han agradat els llibres i els contes, així que, quan he pogut, m’he deixat portar per aquest meravellós món.

Fa uns anys vaig iniciar el meu projecte Un Cuento desde Dentro, on elabore contes personalitzats exclusius i originals. Mentrestant, la meua vida laboral també es va sumar al sector de la literatura: durant 3 anys vaig treballar de manera intermitent en la biblioteca de Picassent, encarregant-me, durant aquests períodes, de gran part de les campanyes d’animació lectora escolar. A més, tractava d’ampliar experiència amb la companyia Disparatario o pel meu compte fent contacontes a diversos ajuntaments de la província.

Ara, a través de la meua llibreria Imaginateca a Picassent, tracte de seguir fent arribar als xiquets el plaer de la lectura.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.