Susu Benítez

Ha realitzat estudis teatrals en l’escola de Teatre d’Elda (Alacant), cursos de teatre i veu, entrenament actoral, direcció teatral, ortofonia i dicció, teatre còmic i d’interpretació. Ha participat en diferents espectacles de teatre i impartit diversos cursos d’interpretació, expressió corporal, joc dramàtic i comèdia de l’art. És professor, director i coordinador, al costat de María Colomer, de l’Escola Municipal de Quart de Poblet on imparteix classes a grups d’adults, majors i discapacitats.
Desenvolupa el seu treball d’actor en la narració oral per a públic adult i infantil i posseeix un variat i ampli repertori de contes en diferents espectacles. Ha recorregut infinitat de col·legis, teatres, cases de cultura, explicant contes i llegendes. Ha participat, amb les seues diferents propostes escèniques al voltant del conte, en multitud d’esdeveniments culturals per tot l’estat espanyol. És creador i organitzador de cinc edicions de “Un Món de Contes” a Paiporta (València). (Campanya de narració oral a l’escola).

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.