Xavi Múrcia

Es dedica professionalment a la música des de l’any 1988. Més de mitja vida dedicada a explorar gèneres i sonoritats de procedència diversa, però sempre des d’una perspectiva genuïnament mediterrània. Esquivant els radars mediàtics, però consolidant un discurs propi, ja siga com a solista o en col·laboració amb Mirna Vilasís, parella sentimental i artística amb qui ha impulsat el segell discogràfic Discos a Mà i ha donat forma a projectes com Tralla i La Cobleta de la Selva, ambdós dedicats a difondre i renovar la música tradicional dels Països Catalans, o Samfaina de Colors, que durant tot aquest temps ha apropat la poesia i la música catalana als públics infantil i familiar.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.