• CATEGORIA

Versonautas-Abraparaula Recital/Concert
SINOPSI

Abraparaula és un projecte educatiu poètic-musical creat per a presentar la poesia d’una forma natural i amena a estudiants de secundària. Els estudiants d’ESO i batxillerat es troben en un moment de vital importància que els fa preguntar-se sobre les grans qüestions humanes: l’amor, la vida, l’autoestima, la mort, el més enllà, l’univers interior, la pròpia vocació… Sense quasi ésser conscients, a través de les cançons, ja han començat a sentir certa inquietud poètica que els ajuda a afrontar les seues preocupacions. La nostra proposta pretén mostrar-los-hi la utilitat que pot tenir la poesia en les seues vides i l’efecte transformador que aquesta pot generar en ells mateixos.

En el viatge en el qual ens submergirem podran assaborir jazz, blues, son cubà, jota valenciana, balada, música clàssica, ambients sonors, reggae, etc.

Al mateix temps, és aquest un taller participatiu on els estudiants intervenen recitant versos i creant atmosferes sonores amb artilugis (reclams d’ocells, tubs, peülles, càscares, copes, claus, pals d’aigua, panderos amb llavors, etc.)

 

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: juvenil

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS: 100

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Versonautas

DOCENTS/ARTISTES
Ana Sanahuja
Roqui Albero

CONTACTE

Ana Sanahuja Beltrán

Escriure Email

Visitar web

651400959

669730617

PREU
ORIENTATIU
450€

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Teclat: 2 caixes d'injecció BSS
Trompeta: 1 akg c414
Veus: 2 Newman Kms105
2 Monitors: d&b
Taula de so: QL1 de yamaha
PA: d&b, meyer, linx
Micro d'ambient

Actualitzat: Febrer 2018

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.