• CATEGORIA

El nou Tirant Teatre/Titelles
SINOPSI

El clàssic de la companyia CRIT es renova per a aquest curs 2015-2016 amb una revisió de la dramatúrgia proposta per Pasqual Alapont i amb dos nous actors que interpretaran més de quinze personatges. Amb El nou Tirant lo Blanc potenciarem les accions i il·lustrarem alguns dels passatges més representatius de la novel·la. Vos garantim la rialla, l’emoció i un bon grau coneixement del Tirant.

Escena Jove és una campanya de teatre adreçada als estudiants de secundària i d’escoles d’adults. Oferim un teatre de qualitat amb propostes textuals que formen part de la programació curricular de diverses assignatures: valencià, castellà i anglés.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: juvenil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 250

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Escena Jove (CRIT Companyia de Teatre)

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
6€ per persona

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Cap.

Actualitzat: Desembre 2016

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.