• CATEGORIA

Espai bebeteca Tallers
SINOPSI

Els bebés naixen amb unes necessitats primàries d’afecte, d’aliment, de son… i també naixen amb necessitats d’històries. Tenen necessitat d’estimulació cap a la paraula, tant oral com escrita, amb l’ajuda de l’adult. Per tant farem de la bebeteca un espai interactiu i d’afecte on el llibre, en els primers moments de contacte, siga una joguina però també, a la vegada, un transmissor de paraules, sons, textures, formes i il·lustracions.
És aquesta, una activitat de curta durada amb els infants davant dels pares, per desenvolupar l’escolta atenta i l’atenció, fent servir precontes, titelles, cançonetes, ballmanetes… que estimulen l’atenció dels infants, la seua percepció visual, tàctil i sonora i, a la vegada, donen idees i aporten suggeriments als mateixos pares sobre activitats que poden fer ells també a casa.
Al finalitzar cada sessió de la Bebeteca, s’ofereixen orientacions als pares sobre llibres per a infants, recomanacions i consells sobre la lectura en estes edats i diferents informacions relatives al món dels infants.

PROVÍNCIA: Castelló

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: familiar

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 10

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
mÓn d’animaciÓ

DOCENTS/ARTISTES
Lidón Forcada

CONTACTE

Felip Kervarec

Escriure Email

Visitar web

964227249

PREU
ORIENTATIU
750€

Sessions: 6

Hores per sessió: 1

Total: 6

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Un espai ample, amb lluminositat, còmode per a estar a terra amb els bebés, amb estora i coixins, amb caixons de cartró dur o plàstic per ficar els contes i contes de diferents textures: de tela, cartró dur, amb soroll, desplegables...

Actualitzat: Desembre 2016

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.