• CATEGORIA

For + Teatre/Titelles
SINOPSI

Pupi és un xiquet xicotet, en dormir-se al seu llit viatger se submergeix en els somnis i ens convida al seu món del joc de les formes, moltes formes que dansen i canten al ritme de l’alegria del color. Aquest és un viatge al món dels somnis on totes les coses poden ser possibles, les coses imaginades cobren vida per a fer-nos sentir i somiar. Quan Pupi obri els ulls… alguna cosa en el nostre interior ha canviat, perquè ell som tots.

Teatre sense text.

Cada sessió consta de 3 passes de 20 minuts.

PROVÍNCIA: Castelló

IDIOMA:

PÚBLIC: infantil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 80

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Xarop Teatre

DOCENTS/ARTISTES
Carles Benlliure
Rebeca Castro

CONTACTE

Carles Benlliure Bou

Escriure Email

Visitar web

964 56 54 06

689 61 71 46

PREU
ORIENTATIU
1452,00 €

Sessions: 3

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Escenari: 6m de fons x 7 m d'ample (el públic comparteix escenari amb l'espectàcle. Es pot crear un espai diàfan o realitzar sobre el mateix escenari de la sala).

Es necessari fer fosc l'espai.
So: 2.000W
Il·luminació: 10.000W

Actualitzat: Gener 2018

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.