• CATEGORIA

Historias de Cuenta & Cuento Contacontes
SINOPSI

Les històries de Cuenta & Cuento  són històries per a tots. Cada sessió s’adapta a la franja d’edat que el programador desitge: bebès (de 0 a 3 anys) i primera i segona infància (de 4 a 11), preadolescents i adolescents (de 12 a 16 anys), joves i adults. Totes les nostres sessions són participatives i inclouen cançons i sorpreses com a disfresses o xicotets trucs de màgia.

PROVÍNCIA: Guadalajara

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: adaptable

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Cuenta&Cuento

DOCENTS/ARTISTES
Gracia Iglesias
Pedro Chain

CONTACTE

Gracia Iglesias Lodares

Escriure Email

Visitar web

652173858

949882152

PREU
ORIENTATIU
400,00 €

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
En espacis oberts o grans auditoris es necessita amplificació de so (preferiblement micròfons de diadema). Si el programador no disposa de mitjans, la companyia pot aportar l'equip.
Algunes sessions (per exemple sessions de "Cinecuento") poden necessitar mitjans tècnics complementaris com pantalla i projector. Consultar abans de la contratació.

Actualitzat: Juliol 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.